Etiketteren en printen

Het proces van printen en etiketteren staat ook bekend als print and apply. Print and apply systemen zijn dan ook machines die zelf eerst de labels drukken en daarna de bedrukte etiketten aanbrengen op verpakkingen. Codivex biedt verschillende systemen aan om te printen en te etiketteren, meer bepaald de Printess systemen van het merk Eidos. In wat volgt lees je meer over deze toepassingen en ontdek je welke voordelen Codivex te bieden heeft op vlak van printen en etiketteren.

Printen en etiketteren met Printess.

Printen en etiketteren met Printess

De Printess systemen van Eidos zijn het resultaat van meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van thermische printers. Het zijn volautomatische machines die gebruikt worden om snel en efficiënt te printen en te etiketteren. Afhankelijk van de situatie biedt Codivex verschillende Printess systemen aan.

Deze zijn allemaal uitgerust met een gebruiksvriendelijke kleurentouchscreen en kunnen printen vanaf een USB-stick zodat er geen PC nodig is. Het verschil tussen de systemen wordt onder andere bepaald door de grootte van de te printen labels en de printsnelheden. De grootste voordelen van printen en etiketteren met Printess zijn dat er slechts één soort blanco labels voorzien moet worden en dat het verlies van etiketten tot een minimum herleid wordt omdat deze ter plaatse gedrukt worden.

Flexibel printen of etiketteren volgens jouw behoefte

Bij Codivex zorgen we ervoor dat al onze klanten kunnen printen en etiketteren op een manier die het beste past bij hun productie. Terwijl de Printess systemen perfect zijn om te printen en etiketteren kan het bijvoorbeeld ook voorkomen dat men andere oppervlakken wil bedrukken dan labels.

Flexibel printen of etiketteren volgens jouw behoefte.
Zo werd de Eidos Swing specifiek ontworpen om te printen op folie, terwijl het innovatieve Eidos Coditherm systeem rechtstreeks op moeilijk te bedrukken oppervlakken (zoals poreuze materialen of ronde objecten) kan printen. Bij de implementatie stellen we de gekozen systemen uiteraard ook perfect af op de productielijn in kwestie, zodat ze optimaal functioneren. Aarzel niet en contacteer ons om het perfecte systeem te vinden om te printen en/of etiketteren!
Codivex: jaren ervaring in etiketteren en printen.

Codivex: jaren ervaring in etiketteren en printen

Automatisch etiketten printen en aanbrengen op verpakkingsdozen, paletten, enzovoort: het is perfect mogelijk met de systemen van Eidos die door Codivex worden aangeboden. Wil je de productielijn van je bedrijf uitrusten met de geschikte machine om snel en efficiënt te printen en te etiketteren, neem dan contact op!

Codivex steunt op een jarenlange ervaring in de sector en schoolt zijn werknemers continu bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Onze grondige kennis omtrent printen en etiketteren zorgt ervoor dat we de juiste machine kunnen aanbieden voor jouw productie, met een optimaal rendement als gevolg.