De troeven van Codivex

Coderen en inspecteren is meer dan ooit een zaak voor professionals die zich fulltime bezighouden met de verpakkingsindustrie. De laatste nieuwe innovaties, de vele juridische wijzigingen, de verplichte formaliteiten, enzovoort: het zijn allemaal zaken die de nodige kennis vereisen om kosteneffectief te werken. Wil je dus een nieuwe machine kopen of een bestaande machine upgraden? Schakel dan de hulp in van Codivex, een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de bouw, levering, implementatie en dienst na verkoop van codeersystemen, vision systems en product feeders.

Een ervaren specialist met oog voor de toekomst

Al sinds 2007 is Codivex actief in de wereld van codeer- en inspectiesystemen, en dit in diverse sectoren. Ons doel is om onze klanten als het ware klaar te stomen voor de toekomst. Het team van Codivex schoolt zich namelijk permanent bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste wetgevingen en productiemethodes. Op die manier willen we de concurrentie een stapje voor blijven en onze klanten ook meer slagkracht geven om zo hun marktpositie te versterken. Informatie is immers kennis, en kennis is economische meerwaarde.

Coderen en inspecteren is meer dan ooit een zaak voor professionals die zich fulltime bezighouden met de verpakkingsindustrie.

Codivex: één aanspreekpunt voor alle systemen

Bij Codivex werken we met producten van verschillende merken die we kunnen combineren tot een oplossing op maat van de klant. Codeersystemen, vision controlesystemen en product feeders: voor al deze systemen vormen wij één aanspreekpunt bij wie je als klant altijd terechtkan. Het volledige projectmanagement ligt eveneens in onze handen, van het bouwen, leveren en implementeren tot de na-service. De belangrijkste pijlers van Codivex zijn hierbij steeds flexibiliteit en klantgerichtheid. Heb je vragen of wil je jouw bestaande apparatuur verder uitbouwen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Schakel de hulp in van Codivex, een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de bouw, levering, implementatie en dienst na verkoop van codeersystemen, vision systems en product feeders.

Laat je informeren en adviseren door Codivex

Wil je de productielijn van je bedrijf zo efficiënt mogelijk inrichten, vertrouw dan op Codivex. Als officieel GS1 Belux solution provider bouwen wij systemen om verpakkingen te coderen en inspecteren, waarbij we onze klanten steeds bijstaan met deskundig advies. Dankzij onze grondige kennis van de markt en het gebruik van de nieuwste technieken halen we bovendien ook vaak een hoger rendement uit de machines van onze klanten. Codivex is centraal gelegen in Wechelderzande (provincie Antwerpen), waardoor we makkelijk te bereiken zijn vanuit het hele land. Wil je graag meer weten over onze diensten, contacteer ons dan op info@codivex.be of via +32(0)3/298.31.16.